top of page
esmliiga-formula1-logo-leikattu.png

OVERPOWER TARJOAA KULJETTAJILLE SUORITUSKYKYÄ

Overpower_logo_yellow_gradient_RGB_paint-02.png
OP x DR.png

27.6.2023

OverPower tarjoaa F1 eSM-Liigan kuljettajille parasta mahdollista suorituskykyä ja ajomukavuutta 1.-2.7.2023 ajettavissa F1 eSM-Liigan finaaleissa. Paikan päällä ajavat kuljettajat pääsevät nauttimaan Outokummun kesästä sekä kisaamisesta laadukkaissa suomalaisissa OverPowerin rigeissä eli ajopenkeissä.


OverPower on suomalainen pelaamisen oheislaitteiden valmistaja, jonka laitteissa yhdistyy suorituskyky, ulkonäkö ja korkea laatu. Varsinkin näistä syistä yhteistyötä pidetään suuressa arvossa ja tapahtuman taso nousee entisestään.

Televisioitu finaalitapahtuma järjestetään paikan päällä Outokummussa ja kylkeen on rakennettu koko perheen ilmaistapahtuma. F1 eSM-Liigan kolme viimeistä osakilpailua ajetaan Vanha Kaivos SpeedRushin yhteydessä ja näitä kilpailuita voit seurata DirtyRacingin Twitch -kanavalta tai jälkilähetyksinä valtakunnallisen TapahtumaTV Eveon kanavalta (kanavapaikka 17).

 

"Suomalaisena laadukkaita simulaattorituotteita valmistavana yrityksenä OverPower on ollut alusta asti meidän järjestäjien sekä kuljettajien ykköstoiveena tapahtuman yhteistyökumppaniksi, ja että saisimme jatkoa viime vuonna alkaneelle yhteistyölle. OverPowerin toimitusjohtajan Olli Pahkalan kokemus entisenä F1 esports MM-mitalistina näkyy tuotteissa ja asiakaspalvelussa. Kuljettajille halutaan suoda täysi keskittyminen ja mahdollisuus nauttia kilpailemisesta - siinä ajomukavuus ja ergonomia ovat isossa osassa, nämä ovat OverPowerin rigien myötä kunnossa! Moni DirtyRacingin kuljettajista on jo ennestään OverPowerin asiakkaita, eikä suotta!", kommentoi DirtyRacingin perustaja ja puheenjohtaja Lari Naumanen tuoretta yhteistyötä.

Tsekkaa tapahtuman tarjonta sekä alustava aikataulu ja saavu paikalle kesäiseen Outokumpuun:
https://www.dirtyracing.fi/vanha-kaivos-speedrush-2023

bottom of page