top of page

YHTEISTYÖKUMPPANIT

Outokummun Kaupunki.png
Oku-removebg-preview.png
Outokumpu on ainutlaatuinen, noin 6 500 asukkaan seutukaupunki Pohjois-Karjalan länsiosassa. Kaupunki sijaitsee loistavalla paikalla valtatie 9:n varrella, kahden maakuntakeskuksen välissä: Joensuuhun on matkaa 45 kilometriä, Kuopioon 100.
Outokumpu tunnetaan Suomessa ja maailmalla erityisesti kaivoshistoriastaan, vankoista teollisista perinteistään sekä juurevasta kulttuuritarjonnastaan. Nykyisin Outokummun merkittävin nähtävyys on kaupungin ydinkeskustassa sijaitseva linnamainen Vanha kaivos, jossa toimivat mm. Kaivosmuseo ja Lasten Kaivos -elämyspuisto.
https://outokummunkaupunki.fi/
Overpower_logo_yellow_gradient_RGB_paint-02.png
OverPower on suomalainen pelaamisen oheislaitteiden valmistaja, jonka päämääränä on yhdistää suorituskyky, ulkonäkö ja korkea laatu.
https://overpower.gg/fi/
Samsung_logo.png
Samsung tarjoaa laajan valikoiman innovatiivista kodinelektroniikkaa ja tekniikkaa. Tutustu älypuhelimiin, tabletteihin, televisioihin, kodinkoneisiin ja muihin tuotteisiimme.
https://samsung.com/fi/
logo_MaanrakennusC.GronholmOy-640w.png
Maanrakennus C. Grönholm Oy tarjoaa suomalaista ammattitaitoa maanrakennusalan urakointiin.
https://cgronholm.fi/
SEUL_logo.svg.png
Suomen elektronisen urheilun liitto (SEUL ry) toimii suomalaisen kilpapeliurheilun keskusjärjestönä, tehtävänään kehittää ja tuoda esiin elektronista urheilua sekä jäsenistönsä toimintaa. Liitto pyrkii toimillaan nostamaan elektronisen urheilun tunnettuutta ja arvostettavuutta harrastuksena.
https://seul.fi/

OkuEnergia-logo-1-vaaka-log.png
Outokummun Energia - "Unelmien sähkökumppani, joka kantaa vastuunsa avoimesti, huolehtii asiakkaidensa arjen sujuvuudesta ja rakentaa tulevaisuutta rohkeasti."
https://outokummunenergia.fi
vanhakaivos.png
Vanha Kaivos on kaikenikäisten elämyspaikka, jossa riittää nähtävää koko päivän ajaksi.
Vanhan Kaivoksen ravintolat ovat saaneet uuden osaavan yrittäjän. Vanhan Kaivoksen ravintoloilla tapahtuu: tapahtumien ohella tarjolla maukasta ruokaa, motoristikahvilaa ja muuta "häppeninkiä". Kauniina kesäpäivänä voit nauttia terassilla ruuasta, virvokkeista, oluesta tai vaikkapa lasillisen viiniä. Kaivosalueelta löytyy myös erinomaisia tiloja häiden, juhlien tai kokouksen järjestämiseen. Kaivoksen alueelta löydät lisäksi kaivosmuseon, tunnelit, Lasten kaivoksen sekä ravintolat. Outokummun historiallinen kaivosmiljöö on itse nähtävä ja koettava, sillä tällaista ei löydy muualta!
https://vanhakaivos.com/
Antibox-logo-TXT-violetti.png
Mainostoimisto Antibox on perustettu vuonna 2016. Suunnittelemme ja toteutamme mainos- ja markkinointialan laajaa tuoteskaalaa apuna yhteistyöverkosto. Sydäntämme lähellä on visuaalinen suunnittelu, brändit ja printti.
https://antibox.fi/
cropped-marita-some.jpg
Elokuvateatteri Marita ja henkilökunta ovat tuoneet uusia tuulia ja monipuolisuutta palveluvalikoimaan. Elokuvateatterista löytyy tuoreimpien leffojen lisäksi A-oikeudet. Tapahtumien, juhlien ja yksityistilaisuuksien järjestäminen käy käden käänteessä. Elokuvateatterin alakertaan tulee myöskin bistro, josta saatavilla tuoretta ja maukasta purtavaa.
https://elokuvateatterimarita.fi/
Virkkulankyla_logo_2022.jpg
Virkkulankotien asunnot tarjoavat senioreille enemmän kuin vain asuinpaikan ja kodin. Se on kokonaisuus, jossa yhdistyvät aktiivinen elämäntyyli, omaehtoinen ikääntyminen, yksilölliset palvelut ja turvalliset asumisratkaisut.
https://virkkulankyla.fi/
LUT.png
LUT-yliopisto (Lappeenrannan-Lahden teknillinen yliopisto LUT) on vuonna 1969 perustettu tekniikan, talouden ja yhteiskuntatieteet yhdistävä kansainvälinen tiedeyliopisto.
https://lut.fi/
bottom of page