top of page
F1_2021_20220104213015.jpg

HAASTATTELUT

9.7.2023

VOITTAJAHAASTATTELU

Kulmala haastattelu.png

Suomenmestaruus ratkesi viime viikonloppuna, kun F1 eSM-Liigan päätösosakilpailut ajettiin tiiviissä tahdissa lauantaina ja sunnuntaina. Taiston tauottua kyselimme fiiliksiä tuoreelta mestarilta, Kasper Kulmalalta.

LUE LISÄÄ

19.6.2023

ENNAKKOHAASTATTELU

Haastattelussa Ferrari.png

Kelit lämpenee ja F1 eSM-Liigakausi on saavuttamassa myös kauden kuumimmat hetkensä, kun sarjan viimeinen maanantai-illan taisto käydään tänään Britannian Silverstonessa. Tämän illan jälkeen sarjassa on jäljellä enää finaalitapahtuman kolme osakilpailua. Ennen Britannian GP:tä kyselimme kuulumisia sarjan Ferrari-kuskeilta: Miro Sippalalta = "NLR_Msippala22" ja Ville Mattssonilta = "ET8_Kompura".

LUE LISÄÄ

15.6.2023

VOITTAJAHAASTATTELU

Lehtonen haastattelu.png

F1 Divari saatiin päätökseen tämän viikon maanantaina, kun kauden seitsemäs ja viimeinen osakilpailu ajettiin Britannian Silverstonessa. Vaihtelevissa olosuhteissa ajetun kilpailun voittoon ajoi sarjan piikkipaikkaa pitänyt Eetu "Lehtonen69" Lehtonen, joka näin ollen varmisti myös koko sarjan voiton sekä paikan tulevalle kaudelle F1 eSM-Liigaan. Kumin käryn laskeuduttua jututimme tuoretta mestaria.

LUE LISÄÄ

8.5.2023

ENNAKKOHAASTATTELU

Haastattelussa AlphaTauri.png

F1 eSM-Liigakausi lähestyy puoliväliä, kun sarjan viides osakilpailu ajetaan tänään maanantaina. Parin viikon kisatauolla kyselimme kuulumisia kahdelta kuljettajalta, jotka molemmat ovat kurvailleet DirtyRacingin sarjoissa jo useamman kauden ajan.

LUE LISÄÄ

24.4.2023

ENNAKKOHAASTATTELU

Haastattelussa Haas.png

Ennen F1 eSM-Liigakauden neljättä osakilpailua kyselimme kuulumisia Haas-kuljettajilta, jotka molemmat ovat sarjan ensikertalaisia. Karsintojen kautta tälle kaudelle liigaan ajoivat itsensä Kalle Pulkkinen = "ERO_Keniii" ja Luca Lappalainen = "riisi4".

LUE LISÄÄ

10.4.2023

ENNAKKOHAASTATTELU

Haastattelussa McLaren.png

F1 eSM-Liigaa on ajettu jo kaksi osakilpailua, ja tänään maanantaina mennään taas vauhdilla, kun Liiga palaa parin viikon tauolta. Pääsiäisen alla saimme haastatteluun McLarenia kuskaavat Miro Aspin = "velmu05" ja Joona Rauhalan = "janetzki75".

LUE LISÄÄ

13.3.2023

ENNAKKOHAASTATTELU

Haastattelussa.png

Sarjatauko on ohi ja F1 eSM-Liiga palaa tänään maanantaina ryminällä eettereihin. Ennen kauden avauskisaa saimme haastatteluun Alpine-kaksikon. Tulevalla kaudella Alpinen sini-puna-valkoista ajokkia käskyttävät Lari Tulkki = "LarppaYTGaming" sekä Tiitus Viik = "T1ituss".

LUE LISÄÄ

10.6.2022

ENNAKKOHAASTATTELU

DIVARI EH Mikko Kauppinen.png

F1 Divari on edennyt kevätkauden osalta jo siihen pisteeseen, että sarjaa on jäljellä enää päätösosakilpailu Portugalissa, jossa näyttämönä toimii Autodromo Internacional do Algarve. Ennen tulevan sunnuntain osakilpailua haastatteluun saimme Mikko Kauppisen, joka edustaa radalla Alpha Tauria ja tunnetaan nimellä komentorivi.

LUE LISÄÄ

5.6.2022

ENNAKKOHAASTATTELU

ennakko-jmpeltonen-20220605.jpg

F1 eSM-Liigaa on jäljellä enää yksi osakilpailu ennen kauden finaaliviikonloppua. Tänään sunnuntaina klo 20.00 ajetaan USA:n GP Austinin radalla ja ennakkohaastatteluun saimme Alfa Romeo -kuljettaja Juha-Matti Peltosen. Radalla mies tunnetaan paremmin nimellä pelz111. Alla miehen mietteitä ennen illan USA:n GP:tä.

LUE LISÄÄ

25.5.2022

ENNAKKOHAASTATTELU

ennakko-villemattsson-20220525.jpg

F1 Divari kaasuttelee kohti sarjan loppusuoraa ja jäljellä onkin enää kauden kaksi viimeistä osakilpailua. Ensin vuorossa on Saudi-Arabian osakilpailu Jeddahissa, poikkeuksellisesti maanantaina 30.5. klo 20.00. Portugali saa puolestaan kunnian toimia kauden päätöksen näyttämönä sunnuntaina 12.6.

LUE LISÄÄ

6.5.2022

ENNAKKOHAASTATTELU

ennakko-eemelipaldanius-20220506.jpg

Lähes kolmen viikon tauon jälkeen myös "Kuninkuusluokan" eli eSM-Liigan kuljettajat pääsevät tositoimiin, kun liigakaravaani suuntaa Bakun kimurantille katuradalle Azerbaidzhaniin. Ennakkohaastatteluun saimme McLaren-kuljettaja Eemeli Paldaniuksen, alias eepaldin. 

LUE LISÄÄ

29.4.2022

VOITTAJAHAASTATTELU

DIVARI VH Mika Kempas.png

Viime sunnuntaina ajettiin F1 Divarin kolmas osakilpailu ja toiseen perättäiseen voittoon Meksikon upealla radalla ajoi Mika Kempas, nimimerkiltään Afteh. Seuraavassa Mikan mietteitä kisasta ja kaudesta ylipäänsä.

LUE LISÄÄ

23.4.2022

ENNAKKOHAASTATTELU

ennakko-pekkavidman-20220423.jpg

F1 eSM-Liigan lisäksi myös F1 Divari on saatu hyvään vauhtiin ja tulevana sunnuntaina on vuorossa kauden kolmas osakilpailu, kun Divari suuntaa Meksikon maaperälle. Ennakkohaastatteluun saimme Divarissa ajavan Alfa Romeo -kuski Pekka Vidmanin (tunnetummin Salmis5000). Seuraavassa Pekan ajatuksia näin osakilpailun aattona.

LUE LISÄÄ

20.4.2022

VOITTAJAHAASTATTELU

LFR_RuutiGullit-etusivulle.png

Sunnuntaina 17.4.2022 F1 eSM-Liigan Ison-Britannian GP:n voittoon ajoi Eemeli Leppälä, nimimerkiltään LFR_RuutiGullit. Seuraavassa hieman nuoren miehen mietteitä tiukan osakilpailun jälkeen.

LUE LISÄÄ

bottom of page