top of page
eSML-leikattu.png

F1 ESM-LIIGAN MESTARUUS RATKEAA VANHA KAIVOS SPEEDRUSH
-TAPAHTUMASSA

Oku_Finaalit 2023_v1.jpg

Julkaistu: 7.6.2023
(Päivitetty: 27.6.2023)

Tervetuloa Outokummun Vanhalle Kaivokselle 1.-2.7.2023 Pohjois-Karjalan vauhdikkaimpaan tapahtumaan, Vanha Kaivos SpeedRushiin. Maksuton tapahtuma tarjoaa monipuolista vauhtiherkkua koko perheelle. Aktiviteettia, yleisökilpailuja ja ihmeteltävää löytyy tuutin täydeltä joka makuun.

 

Samalla Outokumpuun rantautuu huippuunsa viritetty esports, kun Suomen parhaat virtuaalisen Formula 1:n kuljettajat iskevät yhteen F1 eSM-Liigan finaaliosakilpailuissa. Osakilpailut nähdään suorina lähetyksinä DirtyRacingin Twitch-kanavalla ja jälkilähetykset kattavasti valtakunnallisella TapahtumaTV Eveon -kanavalla.

Kun F1 eSM-liigan kaudesta on ajamatta ainoastaan Outokummussa ajettavat kolme osakilpailua, sarjan pistetilanne näyttää seuraavalta: (Päivitetty: 21.6.2023)

F1 eSM-Liiga Pisteet kevät2023_v2.png
LIIGA - FINAALIVKNLOPPU 2023.png

Teatteri Kiisuun rakennetussa kisakatsomossa pääset jännäämään F1 eSM-Liigan huipennuksen jättikankaalta. Näet samalla Suomen parhaat virtuaalikuljettajat lähes kosketusetäisyydeltä.

 

Vanha Kaivos SpeedRush ei kuitenkaan todellakaan ole pelkkää katsomista, vaan pääset itsekin kokeilemaan huikeita juttuja. Saat mm. hypätä Formula 1 -simulaattoriin ja verrata omia taitojasi Suomen parhaita kilpakuljettajia vastaan. Nopeimmat yleisökuskit luonnollisesti palkitaan. Tarjolla on myös nykyaikaisia Virtual Reality -pelejä ja dinosauruskauden retropelejä legendaarisesta Pong-pelistä lähtien.

Pääset tutustumaan tapahtumassa myös hulppeisiin amerikanrautoihin ja vauhdikkaisiin tanssiesityksiin. Kadonnutta aarrettakin etsitään. Vauhdikkain löytäjä kuittaa itselleen 100 euron arvoisen saaliin.

 

Tapahtumassa saat kokea myös kansainvälistä esportsia, kun virtuaaliset moottoripyöräkuljettajat mittelevät paremmuudesta International Virtual Road Racing -kilpailussa. Tapahtumaelämyksesi viimeistelevät pomppulinnat, näytteilleasettajat sekä maittavaa purtavaa ja juotavaa tarjoavat myyntikojut.

 

Vaikka tapahtuman teemana on vauhti, niin myös hitaudesta palkitaan. Yllätyskilpailu selviää paikanpäällä.

 

Ota siis 1.-.2. heinäkuuta suunnaksi Vanha Kaivos, tuo myös kaverisi tai perheesi mukanasi! Lupaamme, että saatte ainutlaatuisen elämyksen uniikissa kaivosmiljöössä - ja vieläpä pääsymaksutta!

 

Vanha Kaivos SpeedRush -tapahtuman järjestää outokumpulainen DirtyRacing Finland ry, joka on myös F1 eSM-Liigan kehittäjä ja operaattori. Kumppanijärjestäjinä toimivat mm. Suomen elektronisen urheilun liitto (SEUL), Lappeenrannan Pelikonemuseo, Myst1s ja LUT-yliopisto.

 

Kaikille lämpimästi tervetuloa!

 

Lisätiedot:

Lari Naumanen

DirtyRacingFinland ry

dirtyracingofficial@gmail.com

Alla vielä tiivistetysti viikonlopun info ja alustava aikataulu:

5.png
6.png
7_v2.png
bottom of page