top of page
esmliiga-formula1-logo-leikattu.png

VASTUULLISTA TOIMINTAA
- OUTOKUMMUN ENERGIA KUMPPANIKSI

Outokummun Energia_v1.png

22.6.2023

Outokummun Energia on 1.-2.7.2023 järjestettävän, televisioidun koko perheen tapahtuman Vanha Kaivos SpeedRushin ja F1 eSM-Liigan kumppani vuosimallia 2023. Kilpailuita voit seurata valtakunnalliselta TapahtumaTV Eveon kanavalta (kanavapaikka 17) tai osoitteessa Eveo.fi . Kattavammin koko tapahtuma esillä www.twitch.tv/dirtyracing.


Outokummun Energia on Pohjois-Karjalassa toimiva paikallinen energiayhtiö, joka vastaa alueen kaukolämmön tuotannosta, sekä lämmön ja sähkön jakelusta Outokummun asiakkaille.

Infograafi_oku.jpg

F1 eSM-Liigan kehittäjä ja operaattori, sekä Suomen suurin F1 esports kisajärjestäjä outokumpulainen DirtyRacing Finland ry on ylpeä saadessaan tulevaisuuden energiakumppanin, joka huolehtii asiakkaidensa arjen sujuvuudesta ja on rakentamassa tulevaisuutta rohkeasti.

 

Vastuun kantaminen ympäristöstä, uusiutuvien energialähteiden käyttäminen ja mahdollisimman helppo energian ympäristöystävällinen käyttö, ovat teemoja jotka kuvastavat Outokummun Energiaa. F1 esportsissa taasen yhdistyy nykyajan mukaisesti tärkeät arvot verrattuna tavan moottoriurheiluun - ekologisuus, esteettömyys, edullisuus, turvallisuus sekä kestävä kehitys. Näitä yhteisiä arvoja vaalien on mukava lähteä järjestämään tapahtumaa.

 

"Aivan mahtavaa olla osana tapahtumaa. Vastuullisena toimijana haluamme olla mukana paikallisessa toiminnassa ja tukea erityisesti lapsia ja nuoria."

- Tero Mäntylä, toimitusjohtaja, Outokummun Energia.

 

"Mahtava saada paikallinen ja vastuullinen energiayhtiö mukaan tapahtuman mahdollistajaksi ja F1 eSM-Liigan tukijaksi. Olemme paikallinen yhdistys, mutta samalla valtakunnallinen toimija. Alusta asti nuorten tukeminen, syrjäytymisen ehkäisy ja laadukkaan harrastamisen tarjoaminen mahdollisimman monelle, niin nuorelle kuin aikuisellekin, ovat olleet meille tärkeitä arvoja. Kertoo paljon paikallisesta energiayhtiöstä, että he jakavat samoja ajatuksia ja ovat mahdollistamassa tätä tapahtumaa kokonaisuudessaan!"

- Lari Naumanen, PJ, DirtyRacing Finland ry.

Tsekkaa tapahtuman tarjonta sekä alustava aikataulu ja saavu paikalle: https://www.dirtyracing.fi/vanha-kaivos-speedrush-2023

bottom of page