top of page
Haastattelussa Haas.png

24.4.2023

HAASTATTELU

Ennen F1 eSM-Liigakauden neljättä osakilpailua kyselimme kuulumisia Haas-kuljettajilta, jotka molemmat ovat sarjan ensikertalaisia. Karsintojen kautta tälle kaudelle liigaan ajoivat itsensä Kalle Pulkkinen = "ERO_Keniii" ja Luca Lappalainen = "riisi4". Alla kaksikon mietteitä sarjasta ja pelaamisesta ylipäätänsä.

 

ERO_Keniii:

  • Olet melko tuore ilmestys DirtyRacingin sarjoissa. Kuinka pitkä kokemus sinulla on F1-peleistä ja liigakisaamisesta?

- Ensimmäinen formula-peli, jota olen pelannut oli PS2:lla Formula One 06 ja olen omistanut kaikki Codemastersin formula-pelit F1 2009 lähtien. Liigakisaamisen aloitin F1 2019:ssa kesäkuussa ja matkan varrella on tullut voitettua myös muutama liigamestaruus.

  • Alkukausi on ollut osaltasi pienoista vuoristorataa. Vauhtia tuntuu riittävän, mutta puhdas suoritus odottaa itseään. Minkälaisin tavoittein lähdit kuluvaan kauteen ja paljon kuluu treenitunteja viikossa?

- Kauden alussa tavoitteena oli olla Top-5, mutta realistinen tavoite on olla Top-8:ssa tai Top-10:ssä. Treenaamisen määrä riippuu vähän motivaatiosta ja mielentilasta, mutta tällä hetkellä 1-3 tuntia kisaa kohden. Peliä tulee muuten pelattua lähes päivittäin.

 

  • F122 on herättänyt keskustelua etenkin sen toimimattomuuden takia. Mikä on teikäläisen fiilis tuoreimmasta tekeleestä ja mitä lähtisit ensimmäisenä parantamaan?

- Itse pidän pelin ajotuntumasta paljon ja se on mielestäni paras tähän mennessä, mutta pelissä on liikaa bugeja ja toiminnallisuusongelmia. Itse lähtisin korjaamaan peliä siten, että online-pelimuodot toimisivat paremmin.

 

  • Bonuskysymys: Kuka urheilija on idolisi?

- Kimi Räikkönen.

riisi4:

  • Edustat lähtöruudukossa porukan nuorempaa katrasta. Oletko huomannut jotain eroa nuorempien kanssa kisatessa verrattuna kilpailemista vanhempia herrasmiehiä vastaan? Jos olet, niin mitä?

- En ole huomannut merkittävää eroa kanssakilpailijoiden kanssa, jokaisen kanssa ollut rehtiä kisaamista.

 

  • Arpaonni istutti Haasin puikkoihin, mutta mikä on suosikkitallisi? Entäpä suosikkirata kuluvan kauden kalenterista?

- Suosikkitallini on varmaankin joko Alfa Romeo tai McLaren. Suosikkiratani kalenterissa on joko Japani, Monza, Spa tai Brasilia. Kaikki ovat mielestäni mahtavia ratoja, joita ajaa mielellään.

  • Paljonko tulee arviolta viikossa treenattua ja minkälaisia tavoitteita olet asettanut itsellesi tälle kaudelle?

- Kisan jälkeen yleensä lepään kisaviikon. Seuraavalla viikolla pyrin harjoittelemaan vähintään tunnin joka päivä. Treenitunteja tulee noin 10 jokaista kisaa kohden. Tavoitteeni on pysyä muiden vauhdissa ja toivottavasti napata muutama piste joistain kisoista.

 

  • Bonuskysymys: Mikä on ensimmäinen F1-peli, jonka olet hankkinut?

- Ensimmäinen F1-pelini oli F1 2020, jonka sain pari viikkoa ennen F1 2021 julkaisua.

F1 eSM-Liigan 2023 kauden neljäs osakilpailu tänään maanantaina 24.4. klo 20.00, kun vuorossa on Abu Dhabin GP. Tänään vuorossa myös kauden toinen Sprintti-kisa.
Kilpailun näet tutusti DirtyRacingin Twitch-kanavalta!

- PISTEET

- KISAKALENTERI

bottom of page