top of page
esmliiga-formula1-logo-leikattu2.png

F1 ESM-LIIGAA
ALFATV:LTÄ

AlfaTV_1.jpg

23.5.2022

F1 eSM-Liiga huipentuu Imatralla 2.-3.7.2022 Imatranajo-tapahtumassa ajettavaan finaalihuipennukseen ja kahta osakilpailua päästään seuraamaan suorana AlfaTV:ltä.

 

DirtyRacing Finland ry ja Suomen elektronisen urheilun liitto (SEUL) yhdessä lanseerasivat vuoden alussa virallisen F1 eSM-Liigan, jonka ensimmäinen kausi huipentuu heinäkuun alussa Imatralla, ja nyt myös valtakunnan televisiossa.

Lauantaina 2.7. klo 14.00-15.30 AlfaTV näyttää suorana sarjan kolmanneksi viimeisen osakilpailun (Brasilian GP) ja sunnuntaina 3.7. nähdään liigakauden päätösosakilpailu Kanadassa samaan kellonaikaan eli klo 14.00-15.30. Sarjan voittaja kruunataan virallisen F1 eSM-liigan suomenmestariksi.

 

Sarjan pistetaulukossa TOP-10 -sijoilla ennen finaaliviikonloppua olevat kuljettajat pääsevät ajamaan Live-yleisön eteen Imatralle. Viikonlopun Imatranajo-tapahtumaan voidaan odottaa saapuvaksi jopa 50 000 katsojaa. Sijoilla 11.-20. olevat kuljettajat osallistuvat tapahtumaan ja osakilpailuihin onlinessa kotoa käsin.

 

DirtyRacingin perustaja ja puheenjohtaja Lari Naumanen on luonnollisesti innoissaan tästä mahdollisuudesta.

- Suuri kiitos AlfaTV:lle yhteisestä suuresta askeleesta. Suuri askel se on varsinkin F1 eSM-Liigalle ja koko DirtyRacing-yhteisölle. Tähän pisteeseen pääsy on vaatinut suurta ponnistelua, mutta suuria ponnistuksia on vielä edessä.

AlfaTV löytyy mitä ilmeisimmin telkkaristasi kanavapaikalta 15. Viritä kanavasi ja valmistaudu kauden huipennukseen!

 

Ennen finaaliviikonloppua on sarjassa jäljellä kuitenkin vielä USA:n GP (su 5.6. klo 20.00.) Tuo, kuten myös sarjan toiseksi viimeinen osakilpailu (Itävallan GP) tullaan lähettämään tutusti suorana DirtyRacingin Twitch-kanavalla.

- KISAKALENTERI

- PISTEET

- LOPPUTULOKSET

bottom of page