top of page
esmliiga-formula1-logo-leikattu2.png

SAMSUNG JA F1 ESM-LIIGA
YHTEISTYÖHÖN

X_Samsung_4.png

20.6.2022

Samsung on mukana näyttämässä tietä niin kirjaimellisesti kuin kuvaannollisestikin. Samsung tukee DirtyRacingia, ja ensimmäistä kertaa järjestettävää F1 eSM-Liigan finaaliviikonloppua, sillä he pitävät huolta kuljettajien kuvanlaadusta ajaessa, toimittamalla paikan päällä ajavien kuljettajien näytöt. Samsungin 27 tuuman 4K-näytöt antavat kuljettajille loistavan näkymän kisatapahtumiin, ilman viivettä.

 

F1 eSM-Liigan finaalit ajetaan 2.-3.7.2022 Imatralla Imatranajossa. Imatranajo on Pohjoismaiden suurin ja perinteikkäin ratamoottoripyörien katuratakilpailu. Onkin suuri kunnia päästä ajamaan finaalit paikan päällä 60-vuotisjuhliaan viettävään Imatranajoon.

 

Finaalitapahtuma järjestetään samaan aikaan Imatranajo-tapahtuman kanssa, joka vetää viikonlopun aikana jopa 50 000 katsojaa. Kolme viimeistä osakilpailua ajetaan Imatranajon yhteydessä ja kaksi näistä osakilpailuista tulee suorana AlfaTV:ltä. Kaikki osakilpailut näet myös normaalisti DirtyRacingin Twitch-kanavalta.

 

Aikataulu:

  • Lauantai 2.7.2022 klo 14.00 AlfaTV

  • Lauantai 2.7.2022 klo 18.00 www.twitch.tv/dirtyracing

  • Sunnuntai 3.7.2022 klo. 14.00 AlfaTV

"Huikeaa saada Samsung mukaan jo näihin karkeloihin! Puhutaan kuitenkin jättimäisestä elektroniikkamerkistä ja voidaan todeta, että nyt ei jää kuljettajilla ainakaan näytöistä homma kiinni! Kuljettajille tärkeä saada mahdollisimman laadukas ja viiveetön kuva. Ensimmäiset karkelot, jotka järjestetään paikan päällä, järjestelemistä ja huomioon otettavia asioita on PALJON. Meille tämä on valtava ponnistus ja tapahtuman onnistumiseksi erittäin tärkeä kumppanuus Samsungin kanssa." -Lari Naumanen, PJ DirtyRacing

- KISAKALENTERI

- PISTEET

- LOPPUTULOKSET

Samsung_logo.png
bottom of page