top of page
esmliiga-formula1-logo-leikattu2.png

OVERPOWER VAUHDITTAMAAN
F1 ESM-LIIGAN KUSKEJA

X_OverPower_3.png

19.6.2022

OverPower vauhdittaa F1 eSM-Liigan kuljettajia 2.-3.7.2022 ajettavissa F1 eSM-Liigan finaaleissa. Paikan päällä ajavat kuljettajat pääsevät nauttimaan kesäisestä Imatrasta ja kisaamisesta laadukkaissa suomalaisissa OverPowerin rigeissä.

 

OverPower on suomalainen pelaamisen oheislaitteiden valmistaja, jonka laitteissa yhdistyy suorituskyky, ulkonäkö ja korkea laatu. Varsinkin näistä syistä yhteistyötä pidetään suuressa arvossa ja tapahtuman taso nousee entisestään.

 

Finaalitapahtuma järjestetään paikan päällä Imatranajossa, joka vetää viikonlopun aikana jopa 50 000 katsojaa. Kolme viimeistä osakilpailua ajetaan Imatranajon yhteydessä ja kaksi näistä osakilpailuista tulee suorana AlfaTV:ltä. Kaikki osakilpailut näet myös normaalisti DirtyRacingin Twitch-kanavalta.

 

Aikataulu:

  • Lauantai 2.7.2022 klo 14.00 AlfaTV

  • Lauantai 2.7.2022 klo 18.00 www.twitch.tv/dirtyracing

  • Sunnuntai 3.7.2022 klo. 14.00 AlfaTV

"F1 Esports on todella lähellä meidän sydäntä ja meillä on ollut ilo seurata DirtyRacingin kehittymistä vuosien saatossa. Nyt kun sarja nauttii virallista SM-statusta ja siirtyy kohti kilpailutapahtumia, asiat menevät hieman monimutkaisemmaksi, etenkin tapahtumien järjestämisen osalta. Meillä on ilo olla auttamassa ja mahdollistamassa F1 eSM finaalia, toivotamme tsemppiä kaikille finalisteille sekä myös järjestäjille tulevaan koitokseen!"

Toteaa Olli Pahkala, entinen F1 Esports Pro -kuljettaja ja -manageri, sekä OverPower Oy:n toimitusjohtaja.

 

"Mahtava saada OverPower mukaan tukemaan finaaleita ja F1 eSM-Liigaa. OverPower suomalaisena laadukkaita simulaattorituotteita valmistavana yrityksenä oli alusta asti meidän ensimmäinen vaihtoehto, kun lähdimme pohtimaan kuljettajien ajopenkkejä tapahtumaan. Pahkalan Ollin kokemus F1 esportsin puolelta näkyy tuotteissa ja asiakaspalvelussa, hän jos kuka, tietää mitä meidän tekeminen ja tapahtuman tuottaminen vaatii. Kuljettajille halutaan suoda täysi keskittyminen kilpailemiseen ja siinä ajomukavuus ja ergonomia ovat isossa osassa, nämä ovat nyt varmasti kunnossa! Moni DirtyRacingin kuljettajista on jo ennestään OverPowerin asiakkaita. Valtavan suuri kiitos yhteistyöstä"

Siinä lyhykäisyydessään DirtyRacingin perustajan ja puheenjohtajan, Lari Naumasen kommentit tuoreesta yhteistyöstä.

- KISAKALENTERI

- PISTEET

- LOPPUTULOKSET

bottom of page