top of page
F1_22_20230410182749.jpg
Haastattelussa Red Bull.png

4.6.2023

HAASTATTELU

F1 eSM-Liigakausi lähestyy kauden huipennusta, kun sarjan seitsemäs osakilpailu ajetaan huomenna maanantaina Bakun kimurantilla katuradalla. Ennen Azerbaidzanin GP:tä kyselimme kuulumisia RedBull-kaksikolta. Tällä kaudella energiajuomajätin värejä edustavat Eemeli Paldanius = "eepald" ja sarjan kärkipaikkaa tällä hetkellä pitävä Ville Hämäläinen = "NLR_NameChanger".

 

eepald:

  • Mikä fiilis kuluvan kauden tasosta ja mitkä olivat sinun tavoitteesi kauteen lähdettäessä?

- Tason tiesin kyllä olevan kova, mutta se on osoittautunut olevan jopa kovempi, mitä arvelin. Omat tavoitteet oli parantaa edellisestä kaudesta korkeimmalla tasolla ja taistella pisteistä tasaisesti joka kisassa ja siinä on onnistuttu ainakin sen puolesta, että on pystytty ajamalla pääsemään pistesijoille eikä ole tarvittu puolen gridin epäonnistumisia edessä, toisin kuin edellisellä kerralla.

  • Mikä on eFormulataustasi? Eli kuinka kauan on tullut tahkottua ja mikä oli ensimmäinen hankittu F1-peli?

- F1 2018 tuli Drive to Surviven ansiosta hankittua ja sitä, sekä uudempia pelejä ohjaimella ja "assistit" päällä tuli ajettua pari vuotta, kunnes F1 2021 peliin tuli hommattua ratti ja sitä myöten "assisteja" yks kerrallaan pois ja mukaan Dirtyn sarjoihin.

 

  • Onko kisoihin valmistautumisessa minkäänlaista "taktiikkaa" vai tuleeko harjoiteltua fiiliksen mukaan esimerkiksi Time Trialia, aika-ajoja ja "kisastinttejä"?

- Kisoihin valmistautuessa ekana tulee ajettua kisavetoja ja laitettua "kisasetup" kuntoon ja sitten vasta katotaan kuin kovaa pääsee "qualissa". En tiedä, onko tämä kuinka yleinen tapa valmistautua, mutta kaikkien rengasseosten maksimikierrosmäärät tulee aina testattua ennen kisaa, niin on sitten kisassa valmiina kaikki taktiikkavaihtoehdot, jos jotain erikoista tapahtuu esim. makkarakeisarin radalletulo. Time Trialiin ei oo tullu koskettua varmaan puoleen vuoteen, kun se tuntuma on niin eri kuin sitten "onlinen quali-modessa".

NLR_NameChanger:

  • Vauhti on ollut huimaa ja viime kilpailussa nappasit pisteissä piikkipaikan haltuun. Kuinka paljon kuluu arviolta tunteja viikossa pelin ääressä ja ajatko muita liigoja DirtyRacingin lisäksi?

- Arvioltaan peliä tulee pelattua noin 5-15 tuntia viikossa riippuen viikon kilpailujen määrästä. Ajan myös muissa liigoissa.

 

  • Kauanko on tullut tahkottua F1-pelejä ja mikä on mielestäsi paras lähivuosien formulapeli?

- F1-pelejä tullut tahkottua vuodesta 2011 lähtien. Suosikkipeli on F1 2020.

  • Mitkä ovat sinun kisakalenterin lempiradat ja millä teeseillä pidetään tämän hetken suurin haastaja, eli Keke (Kasper Kulmala) loppukauden takana?

- Kävin juuri kampaamossa leikkaamassa hiukseni, joten tämän pitäisi vähentää painoa ja auttaa ilmanvastuksenhallinnan kanssa taistelussa Kekeä vastaan.

F1 eSM-Liigan 2023 kauden seitsemäs osakilpailu huomenna maanantaina 5.6. klo 20.00. Vuorossa Azerbaidzanin GP. Kilpailun näet tutusti DirtyRacingin Twitch-kanavalta!

- PISTEET

- KISAKALENTERI

bottom of page