top of page
McLaren.png
ennakko-eemelipaldanius-20220506.jpg

6.5.2022

ENNAKKOHAASTATTELU

Lähes kolmen viikon tauon jälkeen myös "Kuninkuusluokan" eli eSM-Liigan kuljettajat pääsevät tositoimiin, kun liigakaravaani suuntaa Bakun kimurantille katuradalle Azerbaidzhaniin. Ennakkohaastatteluun saimme McLaren-kuljettaja Eemeli Paldaniuksen, alias eepaldin. 

Kolme kisaa takana ja useasti olet kolkutellut pistesijoja. Millä tavoitteilla lähdit tähän kauteen eSM-Liigassa? 
-
Kyllä tässä lähdettiin ihan vaan sarjapaikkaa säilyttämään ja tekemistä siinäkin riittää ihan tarpeeksi loppukauden ajaksi.

Minkä verran ehdit treenaamaan aina kisaa kohden?
-
Hyvin vaihtelevasti, kun arjessa on liikunnanopettajan velvollisuuksia ja myös pesisharrastus vie aika paljon aikaa, varsinkin nyt kun kauden alku lähestyy. Ainakin itselle on nämä vuoroviikot sopinut hyvin divarin kanssa, niin on voinut reenata useampana päivänä pieniä määriä.

Minkälainen peliluola ja "setuppi" kotosalta löytyy?
-
Peliluola löytyy mun poikamiesboxista oikein hyvällä sijainnilla, jota jotkut voivat myös keittiöksi kutsua. Sain juuri setuppiin kertaheitolla kunnon päivityksen noin viikko sitten, kun T150 vaihtui Fanatecin Podium DD -rattiin ja V3-polkimiin.

Kauanko olet ajanut kilpaa virtuaalisesti? Eikös sinulta löydy urheilu- ja kilpataustaa muutenkin?
-
Kilpaa on tullut ajettua tämän vuoden tammikuusta lähtien, kun aloitin F4-sarjan varakuskina. Sitä ennen tuli paljon pelattua career modeja, mutta niistä alkoi mielenkiinto loppumaan niin lähdin etsimään liigaa, johon voisi osallistua ja mittauttaa oman tasonsa ja sitten selvisi aika pian, että tässähän ollaan ihan hyviä. Muuta urheilutaustaa löytyy tosiaan pesäpallon puolelta, jossa myöskin sarjapaikkataistelut on viime vuosina tullut hyvinkin tutuiksi, niin ei ainakaan ole uusi tilanne, vaikka laji onkin eri.

Mitäs ajatuksia tuleva kilpailu Azerbaidzhanissa herättää? 
-
Bakussa on seinät lähellä eli se sisältää omalla kohdalla sekä uhkia että mahdollisuuksia. Koitetaan pysyä poissa seinistä ja saada ehjä kisa ajettua ja toivotaan minua nopeammille kuskeille sopivasti epäonnea niin, jospa sieltä ne avauspisteetkin tulisi. Tämä on tosiaan ensimmäinen kisa uuden setupin kanssa, niin se tuo pienen lisämausteen, kun on vielä vähän totuttelemista varsinkin polkimien kanssa.
 
Jos saisit tuoda jonkin F1-kalenterista poistuneen radan takaisin, mikä se olisi ja miksi?
-
Mugello tai Brands Hatch. Niitä on tullut ajeltua muissa peleissä ja ne kyllä vaikuttaisi oikein nautinnolliselta ajaa F1-autoilla. Myös Hockenheimista tykkäsin aiemmissa F1-peleissä.

Valintarevolveri: 

  • Ananasta pizzaan? - Ei

  • Tuutti vai puikko? - Tuutti

  • Leijonat vai Huuhkajat? - Leijonat

  • Aamuvirkku vai aamutorkku? - Aamutorkku (useita)

  • Saunailta Räikkösen kanssa vai kilparadalle Häkkisen kanssa? - Saunailta Räikkösen kanssa, ei välttämättä jäisi niin pahasti kokeneemman jalkoihin siinä leikissä.

 

Seuraava GP: Baku, Azerbaidzhan

Aika: LA 7.5.2022, klo 20.00 (Huomaa poikkeuksellinen kisapäivä!)

Lähetys: DirtyRacingin Twitch-kanava


- KISAKALENTERI

- PISTETILANNE
- LOPPUTULOKSET

bottom of page