top of page
Mustang.jpg

DirtyRacing GT Sport minisarja


 

DirtyRacing-kuljettajille ja myös muille vauhdista nauttiville on tarjolla kolmen viikon mittainen minisarja Gran Turismo Sport -pelissä! Kerrallaan radalle mahtuu 16 kuljettajaa, joten kovin kauaa ei kannata pohtia osallistumistaan…

 

Minisarjan aikana päästään ajamaan niin täysverisillä rata-autoilla (Gr.1 ja Gr.3) kuin myös N200-sarjan enemmän katukelpoisilla autoilla. Ratoina toimii tuttuja ja helppoja ratoja kuten Itävallan Red Bull Ring, mutta myös haastavampia ratoja kuten 25 kilometrin mittainen Nürburgring Nordschleife. Minisarjan aikana tullaan ajamaan myös kestävyysluokan kisaa, missäpä muuallakaan kuin Le Mans -kilpailustakin tutulla Circuit de la Sarthella.

Tarkemmat tiedot tulevista kilpailuista tulee tässä!

12.4. Itävalta (Red Bull Ring), 30 kierrosta, autoluokka Gr.3

15.4. Lago Maggiore GP, 20 kierrosta, autoluokka Gr.3

19.4. Circuit de la Sarthe, endurance 1 tunti, autoluokka Gr.1, renkaiden ja polttoaineen kulutus 3x

22.4. Tsukuba, 30 kierrosta, autoluokka N200

26.4. Blue Moon Speedway (vastapäivään), endurance 1 tunti, autoluokka Gr.3, renkaiden kulutus 5x, polttoaineen kulutus 2x, maksimiasetus imuapu ja boost

29.4. Nürburgring 24h, endurance 1 tunti, autoluokka Gr.3, renkaiden ja polttoaineen kulutus 3x

 

Jokaisena em. iltana kello 19:30 aukeaa lobby, johon voi tulla ajamaan harjoitusajoa ja etsimään viimeiset säädöt ja jarrutuspaikat. Kello 20 lyödään käyntiin kymmenen minuutin aika-ajot, joiden jälkeen aloitetaan kilpailu.

 

Auton ja sen ulkoasun saat valita itse, kunhan ilmoitettu autoluokka toteutuu. Huomioi ettei autosi ulkoasu ole loukkaava. Huolehdi myös, että autotallistasi varmasti löytyy jokaista ilmoitettua luokkaa vastaava menopeli! Autoja voi säätää mieleisekseen, mutta kilpailuissa käytetään “Balance of Power” -asetusta, joka tasoittaa autojen suorituskykyä. Jos kisakalenterissa ei erikseen ole ilmoitettu esimerkiksi rengaskulumaa, sitä ei ole. 


 

Miten pääset mukaan ajamaan?

Toki vähimmäisvaatimukset ovat PlayStation 4 -konsoli, Gran Turismo Sport -peli ja toimiva nettiyhteys. Huomaa, että Nat 3 -tyypin yhteyksillä on joskus ollut ongelmia liittyä peliin. Jos olet ensimmäistä kertaa ajamassa onlinekisaa GT Sportissa, huomaa että ennen ajamaan pääsemistä sinun on suoritettava “onlinessa kilpailemisen kurssi” eli katsottava pari videota.

 

Pyydä PS-ystäviisi HCS92, joka toimii tämän minisarjan koordinaattorina. Kilpailulobbyn (KiiltoRacing) löydät Lobby-valikosta kätevästi valitsemalla hakukentästä “friends only”. Liity myös DirtyRacingin Discord-kanavalle, jossa on oma minisarjaan liittyvä keskustelunsa. Voit ilmoittautua minisarjaan ajamaan sitä kautta, tai laittamalla suoraan HCS:lle viestiä vaikka PS:llä. Discordin kautta pääset mukaan DirtyRacing-yhteisöön ja voit kätevästi keskustella ja kysyä myös minisarjaan liittyviä asioita.

 

Kuljettajilta toivomme siistiä ja muita kunnioittavaa kilpailemista ja käyttäytymistä niin radalla kuin sen ulkopuolellakin. Kilpaileminen on mukavinta silloin, kun tietää että kilpakumppaniin voi luottaa ja sijoituksista vääntäminen pysyy puhtaana. 

Liity Discordiin kuvakkeesta.

bottom of page